Cristiano Ronaldo futbolu bıraktıktan sonra otelcilik yapacak

Real Madrid‘in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo servetini futbolla elde etse de şimdiden futbol sonrasındaki hayatının planını yapmaya başlamış. canoe.com’un haberine göre, Ronaldo daha öncede giyim markası olarak kullandığı lakabı CR7‘ı 40 milyon dolarlık yatırımla otel zincirine çevirmeyi düşünüyor.

Bu yatırım için anavatanı Portekiz ile İspanya ve ABD‘yi gözüne kestiren futbolcu, AFP‘yle görüşmesinde “Futbolcuların çoğu futbol kariyerleri bittikten sonra ne yapacaklarını bilmiyor. Ben markama o zaman da sahip çıkmak istiyorum” dedi.

Üç şehirde gözü var!

Kendisi gibi Madeira‘lı Pestana Hotel Group‘la bu işe girmeyi planlayan üç Ballon d’Or ödüllü sporcu, kariyerinde yeri olan üç şehirde otel açmak istiyor: Funchal, Lizbon ve Madrid. Ve ileride de New York

Ronaldo, adını kullanacağı başka projelere de açık. Sadece markasının yer alacağı sektörde en iyilerden biri olmasını istiyor. Hayranlarınınsa bu karardan korkmasına gerek yok. Antrenörlüğü kendine uygun bir kariyer hedefi olarak görmediğini söylese de en az 7 belki 10 yıl daha futbol sahalarında koşmak niyetinde.

Gezzio: