Columbia geri dönüştürülmüş malzemeden üretilen Outdry Extreme Eco ceketlerini tanıttı

Outdoor giyimin bilinen markalarından Columbia, yeni Outdry Extreme ECO outdoor yağmurluk ve ceket serisini ilkbahar-yaz 2017 koleksiyonu içinde tanıttı. Columbia ceket serisinin en ilginç özelliği yüzde 100 geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilmiş olması ve PFC içermemesi.

Sürdürülebilirlik ve doğayı korumak amacıyla geliştirilen Outdry Extreme ECO, şirketin açıklamasına göre boya içermeyen kumaş özelliği ile her yağmurluğun üretiminde 49 litre su tasarrufu sağlıyor. Şirket, her bir yağmurluğun üretimi için yaklaşık 21 plastik şişenin geri dönüştürüldüğünü, ceketlerin kumaş, etiket, iplik, fermuar gibi tüm bölümlerinin geri dönüştürülmüş malzemelerden üretildiğini belirtiyor.

Outdry teknolojisine sahip bir diğer ürün Outdry Ex Reversible yağmurluklar ise su geçirmez ve nefes alabilir özelliklerine ek olarak streç yapısı ve tersyüz edilebilir kullanımı ile öne çıkıyor. Outdry Extreme ECO ve Outdry Ex Reversible yağmurluklara seçili Columbia mağazalarında ve www.columbia.com.tr adresinde Nisan ayı içinde satışa çıkacak.

Gezzio: