Etihad Airways Türkçe mobil sitesini kullanıma açtı

‎Birleşik Arap Emirlikleri‘nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways Türkçe mobil sitesini kullanıma açıyor. Akıllı telefon kullanıcıları site üzerinden seyahatlerini düzenleyebiliyor, rezervasyon ve check-in yapabiliyor hem de uçuşlarının durumunu takip edebiliyor. Mobil site ayrıca kullanıcılara havaalanları, lounge’lar, uçuş programları ve ödüllü “Etihad Guest” programı hakkında bilgi sunuyor.

Etihad Airways, 2003 yılında Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi olarak kuruldu. 2015 yılına geldiğinde yıllık yolcu sayısını 17,6 milyona çıkardı. Orta Doğu, Avrupa, Amerika, Afrika, Avustralya ve Asya’da hâlihazırdaki uçtuğu veya başlayacağını duyurduğu toplam 117 uçuş noktası bulunan şirketin filosu 122 Boeing ve Airbus uçaktan oluşuyor. Etihad Airways’in ayrıca 71’i Boeing 787, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350 ve 10 Airbus A380 olmak üzere 204 kesin uçak siparişi bulunuyor.

Etihad Airways’in; Etihad Regional tarafından işletilen, Airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia ve İsviçre merkezli Darwin Airline’da sermaye yatırımları bulunuyor. Airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Etihad Regional, Jet Airways ve NIKI, gibi benzer anlayıştaki havayolu şirketleriyle birlikte oluşturduğu Etihad Airways Partners, yolculara daha gelişmiş bir uçuş ağı ve tarifesi ile daha kapsamlı sadakat programı kazanımları sunuyor. Daha detaylı bilgiye şirketin www.etihad.com adresindeki web sitesinden ulaşılabiliyor.

Gezzio: