The North Face’ten yüksek irtifada pop-up mağaza

The North Face, en sıra dışı mağazalarından birini İtalyan Alplerinde açtı. Dolomitler‘in kalbinde 2100 metre irtifada açılan sıra dışı pop-up dağ mağazası, Pinnacle Project (Zirve Projesi) kapsamında hayata geçirildi.

İtalyan Alplerindeki Val San Nicolò’da yer alan pop-up mağazaya sadece yürüyerek ulaşılabiliyor. Alex Honnold ve Conrad Anker’den Simone Moro’ya ve Caroline Ciavaldini’ye kadar günümüzde tanınan maceraperestleri tarafından giyilen koleksiyoner parçalarını görmek isteyenleri iki saatlik zorlu bir patika yürüyüşü bekliyor.

Pop-up mağaza 10 gün boyunca açık olacak ve maceraperestlere, yapılacak açık artırma öncesinde atletlere yolculuklarında eşlik eden eşya arşivini görme ve hissetme fırsatı verecek. Açık artırmada elde edilecek tüm gelir de dağlara geri dönecek. Pinnacle Project’le marka, keşif gezilerinin geleceğini, uzun yıllar devam etmesi için şimdiden garantiye alıyor. Pinnacle Project, 2018 sonbaharında Berlin’de ve Manchester’da, “Urban Explorers” için sınırlı sayıdaki koleksiyonlarla erişilebilir olacak.

Gezzio: