Seyahat sektörünü yönlendirenler Uzakrota Travel Summit’te buluşuyor

Türkiye ve bölgesinin turizm odaklı en etkili konferanslarından ve networking ortamlarından olan Uzakrota Travel Summit (UTSIstanbul 2018), 120 konuşmacı ve 2 bin 500’den fazla yerli ve yabancı turizm profesyonelinin katılımıyla 12 Aralık 2018’de Hilton Bosphorus Convention Center’da gerçekleştirilecek.

Bidroom tarafından dünyanın en etkili 10 turizm etkinliğinden biri seçilen Uzakrota Travel Summit bu yıl 3 salon, 5 sahne ve 1 fuaye alanında çok sayıda oturuma ev sahipliği yapacak. Etkinliklerde turizm ve seyahat sektöründeki gelişmeler değerlendirilecek, sektörde karar verici konumda olanlar ve girişimciler birbirleriyle yüz yüze iletişim kurma imkanı bulacak.

Lider şirketler destekliyor

Konferansta “Dijital Çağda Yeni Bir Marka Nasıl Oluşturulur?”, “Turizmde Omnichannel Pazarlama”, “Stratejik Ortaklıklar, API’ler ve Veri Analitikleri”, “Ödeme Yöntemlerini Kullanarak Pazar Payı Elde Etmek”, “Fenomenler ile Etkili Pazarlama Nasıl Yapılır?”, “Gelişmekte Olan Piyasalar ve Online Platformların Gücü” ve “Uçak Bileti Konsolidasyonunda Küresel Gelişmeler” gibi konular sektörün önde gelenlerince masaya yatırılacak.

Türkiye ve çevre ülkelerden seyahat acentelerini, seyahat teknolojisi (travel-tech) firmalarını, otelleri, turizm sektörüne yönelik hizmet veren ajansları ve medyayı buluşturan Uzakrota Travel Summit’in bu yılki ana sponsoru dünyanın en büyük travel-tech şirketlerinden olan Amadeus. Konferansın ana destekleyicileriyse Emirates, Imagine Your Korea, GO Global ve atlasglobal.

Konferansın detaylarına ve programa buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Noyan Ayan: