Yenilenen BookinTurkey.com artık Seturbiz.com adıyla yola devam edecek

Koç Grubu bünyesindeki köklü turizm rezervasyon şirketi Setur, kurumsal iş seyahati alanında 16 yılı aşkın süredir hizmet veren seyahat danışmanlık sitesi BookinTurkey.com’u Seturbiz.com adıyla yeniledi.

Şirketlerin seyahatlerini daha etkin, verimli ve kontrollü yönetebilmeleri için dijital platformlarda çözümler geliştiren Seturbiz.com, şirketlere kendi seyahat prosedürlerini online ortamda oluşturma, seyahat eden çalışanlar için ayrı limit ve onay mekanizmaları tanımlama, seyahat giderlerinin online raporlar ile takibi, elektronik fatura aktarımı, detaylı fatura dökümleri gibi gereçler sunuyor.

“Bizim işimiz sizin iş seyahatiniz”

Seturbiz.com‘un lansmanında konuşan Setur Genel Müdürü Ahmet Sönmez, “Setur, kurumsal pazara yönelik online satışlarda son üç yılda toplam yüzde 80’lik önemli bir büyüme gösterdi. Artık yeni hedefimiz hızla global pazarda yer almak” diye konuştu. Toplam 2 bin 423 kurumdan 85 bin 653 aktif kullanıcıya yüzde 92 tavsiye edilme skoruyla hizmet verdiklerini söyleyen Sönmez, Seturbiz lansmanıyla birlikte online toplantı rezervasyonu modülümüzü de hizmete açtıklarını belirtti.

Karşılaştırılabilir özel fiyatlarla beslenmiş ‘Toplantı Modülü‘nde kurumlar şirket toplantıları için uygun fiyat/mekân alternatiflerine kolayca erişebiliyor. Global bir teknoloji platformu olarak yaratılan Seturbiz.com geleneksel/online/mobil hizmet, Seyahat Danışmanlığı, özelleştirilmiş limit ve onay mekanizması, VIP seyahat hizmeti, 7/24 profesyonel destek, geniş tedarik zinciri, konsolide online raporlar, maliyet tasarrufu, yönetim ve/veya işlem ücreti ile çalışma modeli gibi alternatifleri şirketlerin seyahat yönetmeliklerine uyumlu çalışabilen ve şirketlere ait sistemlerle entegre olabilen bir altyapı sunuyor.

Gezzio: